1/4

Red diere​n

van dierproeven

 

​​​​DONEER NU!​

Aktie op School

 

Wil jij een spreker uitnodigen op school over dierproeven, het vervangen van dierproeven en wat je beter kunt gebruiken, bel met 070-2122059 en maak kosteloos een afspraak! ​

 

Humane Science Foundation en DIERPROEVEN

 

Het aantal dierproeven per jaar in Nederland ligt nog steeds boven de 500.000. Terwijl er een aantal goede alternatieve methoden beschikbaar zijn.

 

De Humane Science Foundation neemt aktie. Omdat we geen dierenleed in laboratoria willen, als dat niet nodig is. 

 

De Humane Science Foundation is een stichting, opgericht in 2013. De stichting bestaat uit een hecht netwerk. We zetten ons in om dierproeven te vervangen door innovatieve, betrouwbare en nauwkeurige technologie en wetenschap.

 

Lees hier meer over het Beleidsplan 2018-2023 van de Humane Science Foundation. Jaarverslag 2016 kun je downloaden via deze link.

Geen Dier-onderzoeker,
maar Mens-onderzoeker

 

Dierproeven leveren in veel gevallen weinig tot geen goede informatie op voor de veiligheid van de mens. De Humane Science Foundation zet in op omscholing van onderzoekers die met dierproeven werken, naar onderzoekers waarbij de mens centraal staat. Bijvoorbeeld in geneesmiddelenonderzoek, of bij het beoordelen van de veiligheid van stoffen voor mensen.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.