Doneer VOOR EEN WERELD

ZoNDER dierproeveN

met Iedere euro maakt u 
het verschil!
 

Meer dan 500.000 dieren moeten ieder jaar in Nederland dierproeven ondergaan. Veel van deze dierproeven zijn niet nodig - helpt u om dit te bewijzen?

 

Met behulp van uw steun, informeren we wetenschappers van nieuwe mogelijkheden om zonder dierproeven onderzoek te doen. Het gebruik van nieuwe technologie laat dieren niet meer lijden, maar is ook beter en nauwkeuriger in het maken van medicijnen voor de mens.

 

Computer programma's, 3D bioprinten, in vitro technieken, weefselbanken. Dit zijn methoden, die zich rechtstreeks op de mens richten. We zijn immers niet op zoek naar een geneesmiddel dat bij muizen werkt. We zijn op zoek naar geneesmiddelen, die bij mensen werken. Hoe nauwkeuriger de technologie, hoe meer we kunnen zeggen over de effecten van een geneesmiddel op steeds kleiner wordende groepen van patienten.   

Voor deze toepassingen is geld nodig. Geld om apparatuur goed op elkaar af te stemmen, zodat het gemakkelijk wordt om te gebruiken in de dagelijkse praktijk. Geld om het gebruik van deze nieuwe apparatuur bekend te maken en te stimuleren. Geld om op conferenties presentaties te geven en onderzoekers voorlichting te geven over de voordelen van dierproefvrije technologie. Geld voor voorlichting op scholen. Geld om wetenschappers om te scholen van dieronderzoeker naar mensonderzoeker. 

 

Wij hebben uw hulp hard nodig!

© 2023 by Humane Science Foundation

  • Twitter Clean

Volg ons op Twitter

​Volg ons op facebook

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now