Start een nieuwe carriere als dierproefvrij onderzoeker

 

De Humane Science Foundation organiseert bijscholing en omscholing tot dierproefvrij onderzoeker op alle niveaus. Bij goed behaalde resultaten, bemiddelt de Humane Science Foundation ook voor het vinden van de passende vacature, op jouw expertise gebied. Dit geldt voor alle niveaus. Post-doc onderzoekers, die dierproefvrij biomedisch onderzoek willen doen, bieden we trainingen en cursussen. Studenten MBO, HBO en WO bieden we dierproefvrije stages, bijscholing en vervolgtrajecten, zoals PhD plaatsen. Ook voor gemotiveerde mensen zonder diploma van de middelbare school, organiseert de Humane Science Foundation stages om je werkervaring te laten opdoen. Voor professionals die nu met dierproeven werken, bieden we complete omscholing naar dierproefvrij biomedisch onderzoek. Wanneer je zelf ideeën hebt, wat je zou willen gaan doen, nodigen we je uit om contact opnemen met het secretariaat voor een afspraak met de onderwijscoördinator. De Humane Science Foundation biedt alle ruimte en mogelijkheden om jou te laten schitteren in een nieuwe carrière. 

 

Voor nadere informatie, neem contact op met het secretariaat op 070-2122059 om een afspraak te maken met de onderwijscoördinator.  

Technische Innovatie

 

Heb je gevoel voor techniek? Wil je apparatuur bouwen, die de effecten van een stofje op de mens kunnen meten? 

Heb je affiniteit met programmeren, en wil je simulaties mee ontwikkelen? Of juist speciale hardware ontwerpen? Dan ben jij hier helemaal op zijn plaats. Voor dierproefvrij testen hebben we onderwijs en trainingen om jou nieuwe apparatuur te kunnen laten ontwerpen, computerprogramma's te ontwikkelen of om nieuwe integrale systemen te bouwen, die zo eenvoudig zijn in het gebruik dat onderzoekers, deze wereldwijd graag gaan gebruiken in plaats van dierproeven. 

 

 

Sociale Innovatie
 

Ben jij iemand die graag met mensen werkt, en nieuwe veranderingen tot stand brengt binnen organisaties? Ben je sociaal gericht maar ook resultaat gericht? Wil je graag binnen organisaties, degene zijn die het verandertraject leidt van een organisatie met dierproeven, tot een organisatie die helemaal vernieuwend onderzoek doet zonder dierproeven? De Humane Science Foundation organiseert cursussen en trainingen, die jou ondersteunen om deze rol succesvol te vervullen.

Wetenschappelijke Innovatie 

 

Heb je veel gevoel voor theoretische kaders, en kun je mooie theoretische modellen ontwerpen en uitwerken? Heb je affiniteit met methodologie, met regels, standaardprocedures en validering van modellen om de veiligheid van stoffen te kunnen garanderen? Wil je samenwerken om te komen tot nieuwe kaders, die wereldwijd door regulators omarmd gaan worden? Dan geven we jou graag een opleiding, en alle benodigde kennis om dit te kunnen gaan uitvoeren.

Business Innovatie 
 

Wil jij je inzetten om de sales van dierproefvrije test apparaturr op je te nemen? Om nieuwe apparatuur, software, hardware en andere benodigdheden binnen bedrijven te introduceren? Om te laten zien dat de integratie van dierproefvrije instrumenten kan leiden tot een verhoogde omzet en betere resultaten en productontwikkeling? Iemand die goed presentaties kan geven en veel parate kennis in huis heeft over de details van nieuwe apparatuur. Wij bieden je graag een opleidingsplek in ons cursusprogramma aan.

Medische Innovatie 
 

Wil je in de biomedische wetenschappen doorgaan, uitvindingen doen in het laboratorium, maar geen dierproeven gebruiken? Wil je je op de mens richten, en zien welke stoffen, wat voor effect hebben op de mens? Wat voor bijwerkingen een geneesmiddel heeft, en of het inderdaad iemand kan genezen? Wil je verschillende soorten van informatiebronnen met elkaar combineren om goed inzicht te krijgen hoe de mens functioneert? Ben je nauwkeurig en vasthoudend? Dan nemen we je graag mee in ons onderwijstraject van de medische innovatie.

Onderwijs Innovatie
 

Ben jij een onderwijs kanjer? Deel je graag je kennis met anderen? Heb je altijd de neiging om de mensen om je heen uit te leggen hoe het precies zit? In het bijzonder over het gebruik van dierproefvrije methoden? Over de voordelen van werken zonder dieren, en de nadelen van werken met dieren? Hoe de mensen het beste dierproefvrije technieken in hun onderzoek kunnen integreren? Dan hoor jij hier thuis. Wij bieden je de kennis en ervaring, die je nodig hebt voor goede kennisoverdracht en alle aspecten van dierproefvrij testen, die er in het onderwijs nodig zijn.