De Humane Science Foundation is op verschillende terreinen actief. 

 

* Onderwijs en Voorlichting - Het geven van goede voorlichting op het gebied van dierproeven is heel belangrijk. Onderzoekers zijn hele knappe mensen, die op hun eigen gebied vaak alles weten. Werken met nieuwe mensgerichte apparatuur valt soms buiten hun scoop. Vandaar dat wij ze opmerkzaam maken op alle nieuwe dierproefvrije ontwikkelingen, die hun onderzoek nog beter kunnen maken. De Humane Science Foundation heeft een cursusprogramma opgezet voor onderzoekers, die nieuwe dierproefvrije technieken willen leren beheersen. Bovendien werken we samen met onderwijsinstanties om een omscholingsprogramma op te zetten: van dieronderzoeker naar mensonderzoeker.

 

* Introduceren en Perfectioneren van Nieuwe Technologie - De Humane Science Foundation helpt mee om nieuwe dierproefvrije apparatuur en technologie, zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Op deze wijze wordt het werken met dierproefvrije apparatuur een stuk aantrekkelijker dan het werken met lange, tijdsintensieve dierproeven. Een stuk betrouwbaarder en nauwkeuriger ook. En daar heeft iedereen profijt van. De onderzoeker zelf, en ook de mensen die gebruik maken van de resultaten zoals betere geneesmiddelen of veilig werken met vreemde stoffen.

 

* Vrijwilligersprogramma - De Humane Science Foundation heeft programma's lopen waar vrijwilligers aan deelnemen. Er zijn drie programma's: collecteren, voorlichting geven op scholen, en stands bemannen bij conferenties. Na een korte introductie, kunnen vrijwilligers aan de slag om bij te dragen aan de kennisverspreiding van dierproefvrij onderzoek. De Humane Science Foundation organiseert ook stages, snuffelstages, en kennismakingsdagen in samenwerking met bedrijven, organisaties, overheid en onderwijsinstellingen.

AKTIVITEITEN

​​word vrijwilliger en help samen dierproeven de wereld uit!
 

Wanneer u wilt meehelpen, bijvoorbeeld als collectant, met een sponsoraktie of door voorlichting te geven op conferenties en scholen, neemt u dan s.v.p. contact op via de berichtenbox rechts.

Uw gegevens zijn verzonden!

Op Zoek naar

een stage?

In bedrijf, organISATIE of Overheid?

 

Neem contact op met ons bureau op telefoonnummer 070-2122059, afdeling "Onderwijs" en leer de mogelijkheden kennen.